çalışmıyor dostumTeşekkür edenler geri dönüş yapabilir mi? system destroyed diyor
goodZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
Note 8 Samsung Chip Board 2.1.9-2.2.9 bilindigi gibi samsung chip li cihaza eng atınca brink oluyo bilindigi gibi şimdi yapılışı ve çözümü evet eng
rom atıyoruz brink olacak daha sonra bu özel doayayı atıyoruz kendine geliyor sonra işlemleri yapıp global tamm kolay gelsin iyi kazançlar şifre sadece özelden ücretli satılan dosya lütfen paylaşım yapmayınız
2.1.9-2.2.9 da denenmiştir
dostum selam bu bl kilitli vaziyette eng rom yüklenirmi?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
Note 8 Samsung Chip Board 2.1.9-2.2.9 bilindigi gibi samsung chip li cihaza eng atınca brink oluyo bilindigi gibi şimdi yapılışı ve çözümü evet eng
rom atıyoruz brink olacak daha sonra bu özel doayayı atıyoruz kendine geliyor sonra işlemleri yapıp global tamm kolay gelsin iyi kazançlar şifre sadece özelden ücretli satılan dosya lütfen paylaşım yapmayınız
2.1.9-2.2.9 da denenmiştir
Telefonun arkasını açıp edl mode ile yüklenir ustam.dostum selam bu bl kilitli vaziyette eng rom yüklenirmi?
tmm o kolay fakat emin olmak içi tekrar soruyorum, yani yetkili hesap yok zarara girmeyeyim diye tekrar sorayım ben edl modda bl kilitli yüklersem brick olmaz dimi?Telefonun arkasını açıp edl mode ile yüklenir ustam.
EDL MODE NEDİR? NE İÇİN KULLANILIR
Herkese selamlar sevgili Gsmkolik üyeleri Edit: If you are stranger for Turkish language you should admit a comment to subject. I can help you to translate issue. Bu konumda sizlerle EDL MODE nedir, ne için kullanılır, nasıl kullanılır, ne gibi durumlarda kullanılır sorularına cevap vermeye...www.gsmkolik.com
Hızlı Link - Xiaomi Redmi Note 8 EDL Modunda UFİ ile ENG Firmware Yükleme
Herkese iyi forumlar sevgili GSMKOLİK üyeleri Eğer telefonunuz bootloader kapalı brick olmuşsa veya eng rom yüklemek isterseniz nasıl yapabileceğinizi anlatacağım. Bu işlemi yapmak için eliniz de ufi dongle veya yetkili hesap olması gerekir. NOT: Ufi dongle telefon tamircilerin de bulunur. Eğer...www.gsmkolik.com
Ustam ayarlar geliştirici seçenekleri çekirdek sürümü vendor: micron ise ufi umt chimera hydra ile yetkili hesap olmadan yükleme yapar hydra ve chimera ücret almaz ama vendor samsung ise hata verebiliyor.tmm o kolay fakat emin olmak içi tekrar soruyorum, yani yetkili hesap yok zarara girmeyeyim diye tekrar sorayım ben edl modda bl kilitli yüklersem brick olmaz dimi?