Yardım Samsung J730Gm/Ds Stock Rom Sonrası Şebeke Problemi (1 Viewer)

seyyid47

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Herkese selamlar. Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. SM-J730GM_Brı_J730GMDxuccwd2 stock ROM'unu yükledim. Ama şebeke problemi çıktı içinde çizgi olan yuvarlak bir simge. Simkartı taktım değişen bişy olmadı. Sonra Home CSC ile başlayan dosyayı yükledim. Şebeke simgesi normal haline (çizgi çizgi olan) geldi ancak yine ağ hatası verdi.
İnternetteki bazı şeyleri uyguladım; IMEI'lerin kayıtlı olduğunu teyit etmek gibi, SIM kartı önce başka telefona tak sonra bu telefona tak gibi, başka SIM kartlar dene gibi, ayarlardan ağ ayarlarını sıfırla gibi. Bazıları rootlayınca şebeke düzeliyor diye yazmışlar ancak benim Home tuşu çalışmadığından TWRP filan yapamadım. En iyisi nougat ı geri yükleyeyim problem gidecektir çünkü o sürümde en son sağlam çalışıyordu diye düşündüm ancak onu da yapamadım güvenlik sürümünün yükselmesinden dolayı.
Telefon yurt dışı J730GM/DS modeli. Sonradan atılan IMEI'ler ROM yükleme sonrası silinmedi sorgulattım sağlamlar. Yardımlarınızı bekliyorum. Not: Home tuşu çalışmıyor download jig var. şebeke sorunu giderme ya da rom düşürme yapmak için yardımcı olursanız sevinirim.

Attachments

• 20241222_005319.jpg
    20241222_005319.jpg
    95.2 KB · Views: 0