ilk mesaj da ekli ordan tıkla indir
A alp74 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Jun 20, 2012 #22 programı kurdum emeğinize sağlık çalışıyo..
S serios Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Jul 1, 2012 #23 linkii göremedim acil lazım dili ingilizce oldu yardımcı olursanız sevinirim
Gsmkolik İphone Destek Genel Moderatör Usta Üye Jul 1, 2012 #24 ilk mesaj da eklenti halinde var indirebilirsin
V vlk200 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Nov 2, 2012 #25 teşekkürler çok basit bir şekilde kuruldu .
V voodoo Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Feb 7, 2013 #26 dediğinizi yaptım install olarak görmüyorum çift tıkladığımda opera açılıyor net sayfası açmaya çalışıyor ekran bomboş kalıyor ne yapmalıyım?
dediğinizi yaptım install olarak görmüyorum çift tıkladığımda opera açılıyor net sayfası açmaya çalışıyor ekran bomboş kalıyor ne yapmalıyım?
Gsmkolik İphone Destek Genel Moderatör Usta Üye Feb 8, 2013 #27 hafıza kartına geçiyormusunuz stroga card yazar orda oranın anadizinine atın dosyaları
Z zerdali Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Sep 11, 2013 #28 selam türkçe oldu ama bütün programlar gitti. hiç bir programı görmüyor