konuyu beğenmen lazım linki görmek içintşkkr ederim.
yanlız burda rom linki yok tool ve driver linki mevcut
konuyu beğenmen lazım linki görmek içintşkkr ederim.
yanlız burda rom linki yok tool ve driver linki mevcut
peki kendi uploadınızmı ?? bukonuyu beğenmen lazım linki görmek için![]()
servisten alınma dosya bupeki kendi uploadınızmı ?? bu
kaç kere deneddiniz ??
bütün sitelerdeki konu bana aitservisten alınma felan değil alıntı bu aynı dosya farklı sitelerdede mevcut örnek de verebilirim. isterseniz.
o stock rom bu yanlış yazılım atılıp dokunmatik basmayanlar için özel rom 2 si farklıtşkkrler
evet biliyorum olsa çok eski bir yazılım.o stock rom bu yanlış yazılım atılıp dokunmatik basmayanlar için özel rom 2 si farklı
bu tabletin 2 farklı versiyonu var siyah renkli 2 gb ram ve gri renk 3 gb ram grinin yazılımını siyaha atınca dokunmatik basmıyor bu özel rom o sorunu düzeltmek için yapılmış bilmeden konuşuyorsun.evet biliyorum olsa çok eski bir yazılım.
he öylemi biliyorum arkadaşım kayıt tarihinize bir bakın birde benim kine bakın üstelik alıntı yapıyorsunuz açıklamasını bile yapmıyorsunuz!bu tabletin 2 farklı versiyonu var siyah renkli 2 gb ram ve gri renk 3 gb ram grinin yazılımını siyaha atınca dokunmatik basmıyor bu özel rom o sorunu düzeltmek için yapılmış bilmeden konuşuyorsun.
emegine saglıkeline sağlık oldu teşekkürler
hocam aidata 1061 gümüş metal yazılım işimi halledermisinkonuda var ya siyah renkliler için griler için ücret karşılığı yüklerim uzaktan bağlantıyla
sizden haber beklyorum 1061 gri metal siyah rom yükledim düeltmem gerekiyorkonuda var ya siyah renkliler için griler için ücret karşılığı yüklerim uzaktan bağlantıyla
pm den yazdımsizden haber beklyorum 1061 gri metal siyah rom yükledim düeltmem gerekiyor
evet bende şuan o sorun vartablet açıldı ama dokununca kapanıyor mu
eyvallah kardesim saolDokunmatik sorunu için servisten istediğim romu sizinle paylaşıyorum.dosyayı indirmek için konuyu beğenmeniz ve link görünmezse sayfayı yenilemeniz gereklidir..deneyip dönüş yaparsanız sevinirim. DİKKAT SİYAH renkli kasası olan tabletler içindir.uyarmadı demeyin
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
yükleme programınıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.driverları iseZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.indirebilirsiniz
Reis indirdim de nasıl kuracamDokunmatik sorunu için servisten istediğim romu sizinle paylaşıyorum.dosyayı indirmek için konuyu beğenmeniz ve link görünmezse sayfayı yenilemeniz gereklidir..deneyip dönüş yaparsanız sevinirim. DİKKAT SİYAH renkli kasası olan tabletler içindir.uyarmadı demeyin
yükleme programınıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.driverları iseZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.indirebilirsiniz
Reis dediğin dosyayı indirip "buraya çıkart" yaptım dosyanın 3 katı büyüklüğünde bir dosya çıktı ortaya ve hiçbir şeye yaramıyor nasıl çalıştırabilirim ?Dokunmatik sorunu için servisten istediğim romu sizinle paylaşıyorum.dosyayı indirmek için konuyu beğenmeniz ve link görünmezse sayfayı yenilemeniz gereklidir..deneyip dönüş yaparsanız sevinirim. DİKKAT SİYAH renkli kasası olan tabletler içindir.uyarmadı demeyin
yükleme programının ve driver ın linki konuda mevcut.google dan aratabilirsin nasıl yükleneceğiniReis dediğin dosyayı indirip "buraya çıkart" yaptım dosyanın 3 katı büyüklüğünde bir dosya çıktı ortaya ve hiçbir şeye yaramıyor nasıl çalıştırabilirim ?